2011. március 1., kedd

Tejszínes-gombás spagetti


Hozzávalók 2 személyre:
-1 kis konzerv gomba
- 3 ek paradicsompüré
- 1 közepes fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 1 kk  só+ 9 fűszer keverék(Horváth Rozi)
- pici bors
- késhegynyi gyömbér
- 1 kk gyros por
- spagetti
- pici olaj
- 1 ek liszt

Elkészítés:
Kevés olajon üvegesre pároljuk a kockázott hagymát, hozzáadjuk a szeletelt gombát, és pároljuk lefedve. Hozzá a paradicsompüré és a fűszerek.
Ha készre főtt, elkeverjük 1 dl tejszínben az 1 ek lisztet, hozzáöntjük, sűrítjük, kavargatva hozzáadjuk a további 1 dl tejszínt. Ha kell még fűszersózzuk. Az olajos-sós vízben főtt tésztával összekeverjük.

A Horváth Rozi Fűszerkeveréket nagyon ajánlom, nagyon finom ízt ad a szószos husiknak, salátáknak, mi nagyon szeretjük!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése