2011. február 15., kedd

Ananászos paradicsomos csirkecombok krumplival


Hozzávalók 2 személyre:

- 4 csirke felsőcomb
- 4-5 szem nagy burgonya
- 2 kis paradicsompüré konzerv
- 1 konzerv ananász
- só, bors, petrezselyemzöld
- 1 ek olaj
- 1 ek méz
- 4 ek sör

Elkészítés:

A combokat pucoljuk, mossuk, bevagdossuk, besózzuk-borsozzuk, bekenjük a mézzel.
A krumplit pucoljuk, mossuk, karikázzuk, sóval és szárított petrezselyemzölddel beszórjuk, és elkeverjük 1 ek olajjal.
Tepsi aljába tesszük a krumplit, összekeverjük a leszűrt darabolt ananásszal, és hozzákeverünk 1 kis paradicsompürét.
Rátesszük a combokat, és a másik paradicsompürét elkenjük rajtuk.
Lefóliázzuk, és megsütjük, a végén ráöntjük a sört, levesszük a fóliát és még sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése