2013. február 14., csütörtök

Libamájas kosárkák


Hozzávalók:
- 1 csomag  Tante Fanny friss leveles tészta 270 g
- 20 dkg libamáj
- 1 tojás sárgája
- 2 ek liszt
- só, bors
- 1 nagy hagyma
- 2 ek libazsír
- 10 dkg sajt
- 5 dkg margarin

Elkészítés:
A hagymát kockázzuk, és a zsíron üvegesre pároljuk, majd a libamájat fűszerezve megsütjük.
A tésztát deszkára terítjük, és a kosárkákat vajazzuk és tésztával béleljük. A májat turmixoljuk, beleütjük a tojás sárgáját, hozzáadjuk a lisztet és  a kosárkákba kanalazunk belőle és a maradék tésztát vékonyra szeleteljük és a kosárkákat rácsozzuk vele, reszelt sajttal szórjuk, kb 25 perc alatt 200 fokon pirosra sütjük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése