2013. február 19., kedd

Gombás- csirkés teljes kiőrlésű rétes



Gombás-csirkés teljes kiőrlésű rétes
Hozzávalók
- 15 dkg csirkemell filé
- 1 kis üveg gomba
- 1 kis doboz tejföl
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 csomag gyorsrizs
- kevés olaj
- delikát, bors
- 1 tojás
-15 dkg reszelt sajt
- 1 ek liszt

Elkészítés:
  1. A réteslapot felhasználás előtt kb. 10 perccel vegye ki a hűtőből.
  2.  A gyorsrizst főzze meg.
  3. A hagymát kockázza, párolja olajon, süsse meg rajta a csíkokra vágott húst a lecsöpögtetett gombával a fűszerekkel, majd sűrítse a tejfölben elkevert liszttel.
  4. A friss réteslapot a csomagoláson leírtak szerint készítse elő. Egy réteshez három lapot használjon fel, két-két lap közé kenjen olvasztott vajat.
  5. A ragut keverje össze a rizzsel, töltse meg a réteseket,szórjon rá reszelt sajtot, majd felvert tojással kenje be, süsse pirosra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése