2013. február 25., hétfő

Gombás- debreceni ragus párnák


 
Gombás- debreceni ragus párna

Hozzávalók:
2 pár debreceni kolbász
kis üveg szeletelt gomba
1 közepes fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
10 dkg trappista sajt
3 ek ketchup
bors
majoránna
pirospaprika
1 tojás
2 ek olaj



Elkészítés:
1. A hagymát kockázva dinsztelje olajon, majd a karikázott debreceni kolbászt és gombát párolja.
2. Ízesítse a ragut a fűszerekkel, ketchuppal, fokhagymával.
3. A tésztát vegye ki a hűtőből, tekerje ki, vágja egyforma kockákra, kanalazzon mindegyikre ragut, szórja reszelt sajttal, és hajtsa háromszögbe,széleit nyomkodja le villával.
Felvert tojással kenje le, és süsse szép pirosra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése