2011. április 27., szerda

Kukoricás tepsis krumpli


Hozzávalók:
- 4 nagy szem krumpli
- 1 csirkemell filé vagy csirkecomb
- 1 konzerv kukorica
- 2 fej lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 ek zsiradék
- só, bors
- 1 pörkölt kocka

Elkészítés:
A krumplit pucoljuk, szeleteljük, a csirkehúst csíkozzuk, besózzuk- borsozzuk.
Tűzálló tál alját zsiradékkal bekenjük, beletesszük a krumplit, a szeletelt lilahagymát és reszelt fokhagymát, beleszórjuk a kukoricát, sózzuk- borsozzuk, összekeverjük.
A melleket rátesszük, 1 dl vízben elkeverjük a pörköltkockát,és ráöntjük.
Közepes hőmérsékleten megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése