2011. március 17., csütörtök
Ropogós sajtos, leves mellé
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 2 dl tejföl
- liszt
- 30 dkg sajt
- só
Elkészítés:
A puha vajat a megsózott tejföllel összekeverjük, én robotgéppel szoktam. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy nyújtható puha tésztát kapjunk.
Jól összedolgozzuk, lisztezett deszkán kinyújtjuk, és csíkokra vágjuk, sütőpapíros tepsibe tesszük, és reszelt sajttal szórjuk a tésztacsíkokat.
Közepes hőmérsékleten sütjük, hogy a sajt szép világosbarna legyen, mi pirítottaban szeretjük
Gulyásleves- bableves mellé nagyon finom kenyérpótló!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése